Matematik

HASTER!! Sin Cos og Tan - Retvinklede

03. april 2008 af One_Smash (Slettet)
Hej :)

Jeg sidder her med en opgave, jeg ikke kan finde ud af at løse. Har mat på C-niveau, og vil gerne have at vide, hvad jeg skal gøre. Opgaven lyder:

Trekant ABC er retvinklet med vinkel C = 90* og vinkel B = 40*.
Trekanten har areal 4. Bestem trekantens sidelængder.

På forhånd tak... Opgaven er til i morgen, så vil virkelig gerne have en hånd :)

Svar #1
03. april 2008 af One_Smash (Slettet)

Pleeeeease!

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. april 2008 af mathon

(1/2)*a*b=4

tan(B)=(b/a)

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. april 2008 af mathon

a*b = 8
b = (8/a)

tan(B) = (b/a) = (8/a^2)
a^2 = (8/tan(B))

a = sqrt(8/tan(B)) = 3,08772

b = 8/a = 8/3,08772 ........osv. ......

Skriv et svar til: HASTER!! Sin Cos og Tan - Retvinklede

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.