Fysik
dybde af en brønd
03. april 2008 af
-Lisa (Slettet)
Per og morten vil bestemme brønddybden ved at kaste en sten i vandet. de lyser ned i brønden og lader stenen falde i. Efter noget tid ser de at stenen rammer vandet og 0,35 s efter hører de et plask. Lufttemperaturen er 11 grader celsius.
Hvor dyb er brønden?
Jeg har fået det til cirka. 23 meter, men er meget usikker på om det er rigtigt. har brugt følgende formler:
(fart)V lyd= 331 m/s * kvadratrod af T(temp) / 273 K
og v = delta s(strækning) / delta t (tid)
Hvor dyb er brønden?
Jeg har fået det til cirka. 23 meter, men er meget usikker på om det er rigtigt. har brugt følgende formler:
(fart)V lyd= 331 m/s * kvadratrod af T(temp) / 273 K
og v = delta s(strækning) / delta t (tid)
Skriv et svar til: dybde af en brønd
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
