Matematik
ligning med logaritmer
06. april 2008 af
kim19 (Slettet)
jeg har denne ligning som skal løses.
3*e^-x+1=7
jeg er noget her til.
e^-x+1=(ln7/ln3)
hvad gør jeg med e^-x+1
håber en kan hjælpe
Tak
3*e^-x+1=7
jeg er noget her til.
e^-x+1=(ln7/ln3)
hvad gør jeg med e^-x+1
håber en kan hjælpe
Tak
Svar #1
06. april 2008 af ibibib (Slettet)
Husk at skriv parenteser.
Benyt at ln og e^x er hinandens omvendte.
Benyt at ln og e^x er hinandens omvendte.
Skriv et svar til: ligning med logaritmer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
