Matematik
e^x > x + 1, forklar?
06. april 2008 af
CarolineW (Slettet)
Jeg skal forklare hvorfor e^x > eller lig, x + 1, for alle reelle tal.
Derudover skal jeg svare på, hvornår der gælder lighedstegn.
Har det noget at gøre med, at e^0 = 1?
Er der nogen der kan hjælpe mig på vej?
Tusind tak
Jeg skal forklare hvorfor e^x > eller lig, x + 1, for alle reelle tal.
Derudover skal jeg svare på, hvornår der gælder lighedstegn.
Har det noget at gøre med, at e^0 = 1?
Er der nogen der kan hjælpe mig på vej?
Tusind tak
Svar #1
06. april 2008 af peter lind
Se på funktionen f(x)= e^x-x-1. Find f'(x) og løs derefter ligningen f'(x)=0. Brug dette til at finde minimum for funktionen.
Skriv et svar til: e^x > x + 1, forklar?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
