Matematik

noget med tid.

06. april 2008 af sophie_lg (Slettet)
Opgaven ser let ud, men den driller mig sgu lidt.
Nogen som lige vil kigge lidt på det?

Familien flyver fra Danmark d. 9. oktober kl. 22.00.
Turen varer 19 timer og Bali-tid er 8 timer før dansk tid.

På hvilket tidspunkt og hvilken dato lander familien Nygaard på Bali?
- Plusser man ikke bare de 19 timer til og trækker 8 timer fra?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2008 af DennisDeH (Slettet)

Jo det vil jeg også sige

22+19-8= d. 10 oktober klokken 9 om morgen

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. april 2008 af mathon

ankomst dansk tid d. 10. oktober kl. 17:00
ankomst balinesisk tid d. 11. oktober kl. 01:00

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. april 2008 af DennisDeH (Slettet)

Hvordan regner du, mathon?

Noget siger mig at opgaven er lidt lusket, min udregning er bare det der umiddelbart virker mest logisk?

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. april 2008 af Isomorphician

Afgang dansk tid: 9. oktober 22:00
Ankomst dansk tid: 9. oktober 22:00 + 19 t. = 10. okt. 17:00

Afgang balinesisk tid: 9. oktober 22:00 + 8 t. = 10. okt. 06:00
Ankomst balinesisk tid: 10. okt. 06:00 + 19 t. = 11. okt. 01:00

Brugbart svar (0)

Svar #5
06. april 2008 af DennisDeH (Slettet)

Ahh ja... Så giver det mere mening.
Fuckede lige noget op med tidszonerne :p

Skriv et svar til: noget med tid.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.