Matematik
Kan virkelig komme videre
07. april 2008 af
LineHejhej (Slettet)
Løs (uden brug af solve) ligningen f(x)=0
Håber nogen kan hjælpe mig, er virkelig gået i stå
Håber nogen kan hjælpe mig, er virkelig gået i stå
Svar #1
07. april 2008 af Peden (Slettet)
f(x)= 0 ?
Jeg antager at du mangler at give os nogle informationer?
Jeg antager at du mangler at give os nogle informationer?
Svar #2
07. april 2008 af LineHejhej (Slettet)
hele opgaven lyder sådan her.
Funktionen f er bestemt ved f(x) = 2x^2 - 5x + 3
Bestems f(0), f(1) og f(5) --> det har jeg lavet
Løs (uden brug af solve) ligningen f(x)=0 (det her kan jeg ikke :()
Funktionen f er bestemt ved f(x) = 2x^2 - 5x + 3
Bestems f(0), f(1) og f(5) --> det har jeg lavet
Løs (uden brug af solve) ligningen f(x)=0 (det her kan jeg ikke :()
Svar #3
07. april 2008 af Pitzner* (Slettet)
Det er en simpel andengradsling: 2x^2-5x+3
1) Find diskriminanten: d=b^2-4ac
Herefter kan du se hvor mange løsninger ligningen har.
2) Find rødderne: x=(-b+/-sqrt(d))/(2a)
1) Find diskriminanten: d=b^2-4ac
Herefter kan du se hvor mange løsninger ligningen har.
2) Find rødderne: x=(-b+/-sqrt(d))/(2a)
Skriv et svar til: Kan virkelig komme videre
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
