Matematik
en dum ligning!
05. september 2004 af
niqo (Slettet)
hej med jer.. en lignnig driller mig lidt... vil i være sød og prøve den?
4x-6/5 = 0,8x-1,2???
jeg har prøvet mange gange men synes bare det ser meget forkert ud... h
4x-6/5 = 0,8x-1,2???
jeg har prøvet mange gange men synes bare det ser meget forkert ud... h
Svar #1
05. september 2004 af Damon (Slettet)
4x-6/5 = 0,8x-1,2 <=> 4x-1,2 = 0,8x - 1,2 <=> 4x = 0,8x <=> 3,2x = 0 <=> x = 0
Svar #2
05. september 2004 af sontas (Slettet)
4x-6/5 = 0,8x -1,2 <=>
20x -24 = 4x - 6 <=>
16x = 16... ja så kan du vist godt regne resten ud selv
20x -24 = 4x - 6 <=>
16x = 16... ja så kan du vist godt regne resten ud selv
Skriv et svar til: en dum ligning!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
