Kemi
Isomeri.
07. april 2008 af
Cecilie1989 (Slettet)
Nogle der kan hjælpe mig med denne opgave?
Hvor mange geometriske former er der af 2,4-hexadien?
Jeg er kommet frem til at den må se sådan ud:
H_3C-CH=CH-CH=CH-COH
Men facitlisten siger at løsningen er: 3. cis-cis, cis-trans og trans-trans.
Hvor mange geometriske former er der af 2,4-hexadien?
Jeg er kommet frem til at den må se sådan ud:
H_3C-CH=CH-CH=CH-COH
Men facitlisten siger at løsningen er: 3. cis-cis, cis-trans og trans-trans.
Svar #1
07. april 2008 af Michaelosm (Slettet)
Stoffet er H_3C-CH=CH-CH=CH-CH_3, og ikke det du har skrevet. Nu hvis du
overvejer hvordan H'erne kan sidde omkring dobbeltbindingerne kan du nok godt se hvorfor facitlisten siger hvad den siger.
overvejer hvordan H'erne kan sidde omkring dobbeltbindingerne kan du nok godt se hvorfor facitlisten siger hvad den siger.
Skriv et svar til: Isomeri.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
