Matematik
sandsynlighed integralregning
08. april 2008 af
KristinaDue (Slettet)
For den tid T (minutter), der gå mellem, at en bil og den nærmest følgende bil passerer et bestemt sted på en bestemt motorvej, gælder følgende:
Sandsynligheden for, at T ligger i tidsintervallet [1;3], er arealet af den punktmængde der afgrænses af førsteaksen, linjerne med ligningerne x=1 og x=3 samt grafen for funktionen:
f(x)=6e^(-6x)
Bestem sandsynligheden for, at T ligger i [1;3]
..Skal man "bare" tage det bestemte integral med 1 og 3 som grænser og så er det resultatet? det med sandsynligheden forvirrer mig temmelig meget:(
Sandsynligheden for, at T ligger i tidsintervallet [1;3], er arealet af den punktmængde der afgrænses af førsteaksen, linjerne med ligningerne x=1 og x=3 samt grafen for funktionen:
f(x)=6e^(-6x)
Bestem sandsynligheden for, at T ligger i [1;3]
..Skal man "bare" tage det bestemte integral med 1 og 3 som grænser og så er det resultatet? det med sandsynligheden forvirrer mig temmelig meget:(
Svar #3
08. april 2008 af KristinaDue (Slettet)
hmm
jeg får det til 0,002479 kan det passe?
og skal der ikke nogen enhed, jeg forstår det altså ikke helt, hber der er en som kan hjælpe lidt
jeg får det til 0,002479 kan det passe?
og skal der ikke nogen enhed, jeg forstår det altså ikke helt, hber der er en som kan hjælpe lidt
Skriv et svar til: sandsynlighed integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
