Matematik
Population, individer - differentialligning
08. april 2008 af
LL DK (Slettet)
I en model for udviklingen af antallet af individer i en population betegner N(t) antal individer i populationen til tiden t(målt i døgn). Den hastighed, hvormed N(t) vokser til tiden t, er lig med g(N), hvor g er en lineær funktion af N.
Det oplyses at g(0,1*10^5)=1,8*10^4 og
g(10^5)=3,0*10^3
Bestem antallet af individer i populationen til det tidspunkt hvor væksthastigheden er 1,3*10^3 individer pr. døgn.
Opstil en differentialligning som N må tilfredsstille..
Vil meget gerne have hjælp til disse to spørgsmål
mange tak.. :)
Det oplyses at g(0,1*10^5)=1,8*10^4 og
g(10^5)=3,0*10^3
Bestem antallet af individer i populationen til det tidspunkt hvor væksthastigheden er 1,3*10^3 individer pr. døgn.
Opstil en differentialligning som N må tilfredsstille..
Vil meget gerne have hjælp til disse to spørgsmål
mange tak.. :)
Skriv et svar til: Population, individer - differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
