Matematik
Differentialregning opg 5.021
05. september 2004 af
Feel (Slettet)
hey .. kan ike finde ud af opg. 5.021 i eksamensopgaver í matematik b-niveau
DEr er en figur der først stiger meget og fladere langsomt ud..
Overstående figur viser grafen for partiklens hastighed v og funktionen af tid t.
Partiklens acceleration a til tiden t er givet ved a= dv/dt
Bestem ved hjælp af figuren
1) partiklens acceleration til tiden t = 4
2) partiklens hastighed, når dens acceleration er 0,5
hvis man ikke har bogen ville jeg være super glad hvis jeg bare fik ideen bag at løse denne opgave! på forhånd tak og stor ros til dem der oprettede denne site. virkelig brugbar
DEr er en figur der først stiger meget og fladere langsomt ud..
Overstående figur viser grafen for partiklens hastighed v og funktionen af tid t.
Partiklens acceleration a til tiden t er givet ved a= dv/dt
Bestem ved hjælp af figuren
1) partiklens acceleration til tiden t = 4
2) partiklens hastighed, når dens acceleration er 0,5
hvis man ikke har bogen ville jeg være super glad hvis jeg bare fik ideen bag at løse denne opgave! på forhånd tak og stor ros til dem der oprettede denne site. virkelig brugbar
Svar #1
05. september 2004 af frodo (Slettet)
1) idet det er opgivet, at accelerationen er differentialkvotienten i tallet, finder du da bare tangentens hældning til t=4. Læg linealen på grafen, og giv et nogenlunde fornuftigt bud på hvad tangentens hældning er i tallet 4.
2) læg linealen på grafen, således at hældningen er ca. 0,5. Find derefter det punkt, hvor hældningen er ca. deromkring.
2) læg linealen på grafen, således at hældningen er ca. 0,5. Find derefter det punkt, hvor hældningen er ca. deromkring.
Skriv et svar til: Differentialregning opg 5.021
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
