Fysik
meget kort opg.
09. april 2008 af
deniz_g (Slettet)
Sådan lyder opgaven:
laserlysets bølgelængden er 632,8 nm sendes vinkelret ind mod etoptisk gitter. afstanden mellem de to 4 ordens lysplatter er 39,4 cm
a = beregn gitterkonstant
b = beregn lysets fart i vand og afstanden er mellem de to 4 ordens lyspletter er nu 27,8 cm. lysets frekvens i vand og luft er ens.
på forhånden tak :):)
laserlysets bølgelængden er 632,8 nm sendes vinkelret ind mod etoptisk gitter. afstanden mellem de to 4 ordens lysplatter er 39,4 cm
a = beregn gitterkonstant
b = beregn lysets fart i vand og afstanden er mellem de to 4 ordens lyspletter er nu 27,8 cm. lysets frekvens i vand og luft er ens.
på forhånden tak :):)
Svar #2
10. april 2008 af Jerslev (Slettet)
#0: Opgave a) Benyt gitterligningen.
Samme til opgave b), hvor du også skal udnytte brydning.
Samme til opgave b), hvor du også skal udnytte brydning.
Skriv et svar til: meget kort opg.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
