Matematik
TI-89 - to ligninger lig hinanden
13. april 2008 af
Zuper Zøde Zimon (Slettet)
hey. jeg har to ligninger der skal sættes lig med hinaden, jeg skal finde ud af om en linje skære en cirkel. men kan sku ikke finde ud hvordan man trykker det ind og ser. den ene ligning er:
(x-(-2))^2+(y-1)^2=5^2
den anden: 2x-6=0
håber der er nogen der kan give mig noget hjælp til hvad der skal gøres...
MVH simon
(x-(-2))^2+(y-1)^2=5^2
den anden: 2x-6=0
håber der er nogen der kan give mig noget hjælp til hvad der skal gøres...
MVH simon
Svar #3
13. april 2008 af allan_sim
#0.
Solve((x-(-2))^2+(y-1)^2=5^2 and 2x-6=0,{x,y})
Altså angiv ligningerne med et and imellem, derefter et adskillelseskomma efterfulgt af variablene i krøllede parenteser.
Solve((x-(-2))^2+(y-1)^2=5^2 and 2x-6=0,{x,y})
Altså angiv ligningerne med et and imellem, derefter et adskillelseskomma efterfulgt af variablene i krøllede parenteser.
Svar #6
13. april 2008 af Isomorphician
#5
Selvfølgelig, men det ligner meget en opgave fra et opgavesæt
Selvfølgelig, men det ligner meget en opgave fra et opgavesæt
Skriv et svar til: TI-89 - to ligninger lig hinanden
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
