Kemi
stofmængdekoncentration
15. april 2008 af
Lisa02 (Slettet)
jeg har fået angivet at for hver 100 mL saltvand er 0,90gram NaCl.
For at finde stofmængdekoncentrationen bruger jeg denne formel: n=m/M=(0,90g.)/(58,44g/mol)=0,0154mol
^^ betyder det så, at der i 0,90 gram NaCl er 0,0154 mol?
For at finde stofmængdekoncentrationen bruger jeg denne formel: n=m/M=(0,90g.)/(58,44g/mol)=0,0154mol
^^ betyder det så, at der i 0,90 gram NaCl er 0,0154 mol?
Skriv et svar til: stofmængdekoncentration
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
