Matematik
Vigtig Opgave??
16. april 2008 af
Olehansen12 (Slettet)
Heej jeg har en opgave som jeg håber i kan hjælpe med mig. Og hvis også lige hvordan i regner det ud.
Opgaven er denne http://www.fluii.dk/uploadok.asp?name=FluiiDK-000000000001945.jpg&size=38871&titel=Silo&nick=&id=1945
Ps. Håber i kan hjælpe mig
Opgaven er denne http://www.fluii.dk/uploadok.asp?name=FluiiDK-000000000001945.jpg&size=38871&titel=Silo&nick=&id=1945
Ps. Håber i kan hjælpe mig
Svar #1
16. april 2008 af Olehansen12 (Slettet)
www.fluii.dk/uploadok.asp?name=FluiiDK-000000000001945.jpg&size=38871&titel=Silo&nick=&id=1945
Svar #2
16. april 2008 af Olehansen12 (Slettet)
www . fluii.dk/uploadok.asp?name=FluiiDK-000000000001945.jpg&size=38871&titel=Silo&nick=&id=1945
Svar #3
16. april 2008 af Olehansen12 (Slettet)
Her er opgaven så
www. fluii.dk/uploadok.asp?name=FluiiDK-000000000001945.jpg&size=38871&titel=Silo&nick=&id=1945
www. fluii.dk/uploadok.asp?name=FluiiDK-000000000001945.jpg&size=38871&titel=Silo&nick=&id=1945
Skriv et svar til: Vigtig Opgave??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
