Matematik

ligninger

20. april 2008 af Yasin14 (Slettet)
kan ikke finde ud af to ligninger.

-x = -8
-x = -6

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2008 af Xyxoz (Slettet)

Det forstår jeg godt. Du kan jo heller ikke formulere et spørgsmål.

Svar #2
20. april 2008 af Yasin14 (Slettet)

kan du så ikke hjælpe mig med det ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. april 2008 af Xyxoz (Slettet)

Med hvad? Du har ikke spurgt om noget.

Svar #4
20. april 2008 af Yasin14 (Slettet)

Kan du ikke hjælpe mig med at, regne de to ligninge stykker ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
20. april 2008 af Sherwood (Slettet)

-x=-8
<=>
0=-8+x
<=>
8=x

Samme fremgansmåde ved den anden.

Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.