Matematik

Trigonometriske funktioner 2

20. april 2008 af hauballe (Slettet)
Hey


Jeg har fået graferne f(x)= 2+sin(2x) og g(x)=2+2sin(x)

Jeg er blevet bedt om at tegne grafen , hvilket jeg har gjort.


b) En linje parallel med y-aksen skrer de to grafer i punkterne A og B. Bestem den maksimale lngde af linjestykket AB.

Hvordan finder jeg ud af det ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2008 af Isomorphician

Afstanden mellem skæringspunkterne = forskel mellem f(x) og g(x)

Svar #2
20. april 2008 af hauballe (Slettet)

Jamen det er da linjestykket som er parallelt med x-aksen - altså en horizontal linje...

Den jeg skal finde skal være vertical og parallel med y - aksen.

Svar #3
20. april 2008 af hauballe (Slettet)

Glemte at skrive at intervallet er fra [0;pi]

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. april 2008 af Isomorphician

http://peecee.dk/upload/view/110172

Svar #5
20. april 2008 af hauballe (Slettet)

TUSIND TAK !

Svar #6
20. april 2008 af hauballe (Slettet)

hmm kan stadig ikke få det rigtige resultat

Svar #7
20. april 2008 af hauballe (Slettet)

Den skal give 2.598

Skriv et svar til: Trigonometriske funktioner 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.