Matematik

Omvendt proportionalitet

21. april 2008 af hamdenanden3 (Slettet)
f(x)=x²

g(x) er Omvendt proportional med f(x) og g(2)=1

Bestemt en forskift for g


Nogen der kan hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2008 af dnadan (Slettet)

Omvendt proportional:

a*b=k


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. april 2008 af laske6060 (Slettet)

så g(x)= 2/x² ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. april 2008 af dnadan (Slettet)

g(x)*f(x)=k <=> g(x)=k/f(x)=k/x^2

k findes ved indsættelse af dit punkt:

1=k/2^2
<=>
4=k

Skriv et svar til: Omvendt proportionalitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.