Matematik

forskrift

21. april 2008 af cloudo (Slettet)
Fuktionen f og g er bestemt ved f(x) = x2 + 2x og g(x) = x – 3. Bestem en regneforskrift for den sammensatte funktion f og g

hvad er forskrift? er det bare y der skal sættes ind i f(x) og g(x) plads?

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2008 af dnadan (Slettet)

f o g = f(g(x))=....

Svar #2
21. april 2008 af cloudo (Slettet)

hvad mener du?
gider du ikke lige forklare?

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. april 2008 af mathon

f(x) = x^2 + 2x og g(x) = x – 3.

f o g(x) = f(g(x)) = f(x–3) = (x–3)^2 + 2*(x–3) = x^2-6x+9 + 2x-6 = x^2-4x+3

Skriv et svar til: forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.