Matematik
ligning.
21. april 2008 af
Skat1 (Slettet)
En "omdøbning af betegnelerne - hvordan kommer ligningen til at se ud:
p=2ax og q=b og d=b^2 - 4ac.
mit bud:
2ax + b = b^2 - 4ac ?
p=2ax og q=b og d=b^2 - 4ac.
mit bud:
2ax + b = b^2 - 4ac ?
Svar #1
21. april 2008 af ibibib (Slettet)
Tja, er det beviset for løsningen af en andengradsligning?
(2ax + b)² = b² - 4ac
(2ax + b)² = b² - 4ac
Svar #2
21. april 2008 af dnadan (Slettet)
Hold dig til én tråd om samme emne.
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=503304
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=503304
Svar #3
21. april 2008 af Skat1 (Slettet)
nåh okey.
hvordan kan man skrive: p^2 + 2qp + q^2 = d, som (formel)-> (a + b)^2?
hvordan kan man skrive: p^2 + 2qp + q^2 = d, som (formel)-> (a + b)^2?
Skriv et svar til: ligning.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
