Dansk Historieopgave

Rette dansk-historie rapport? :)

23. april 2008 af mm :) (Slettet)
HEJ :)
Er der noget der vil være super sød og rette min dansk-historie opgave? Den skal være omkring 4-6 sider, så min opgave vil nok også ligge mellem de antal sider.. Højest 8 sider? Opgaven er om Sokrates og hans samtid (omkring år 400 f.v.t.) Jeg analyserer hans forsvarstale, og kommer med en vurdering om dens troværdighed/autencitet osv. Det er ikke et kedeligt emne at læse om ;)
Sååeh.. Hvis der er nogen der vil og har tid til at rette min opgave for grammatiske fejl/kommafejl, også eventuelle forslag til at gøre den bedre, eller historiske ting.. Jeg vil sørge for, at den ikke er fyldt med fejl, så det ikke tager for meget af jeres tid..
Jeg vil prøve på at lave opgaven i løbet af natten.. men.. jeg kan sende den i morgen aften omkring klokken 8? Det vil sige onsdag aften 20:00 :) (jeg kan også godt sende den tidligere hvis det er nødvendigt...) Jeg skal aflevere opgaven på torsdag klokken 3.

Så.. ja, som i nok kan se er jeg lidt desperat..


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. april 2008 af TanteOda (Slettet)

Bedst er selvfølgelig, at bliver færdig med opgaven, så du uden stress og jag, har tid til at editere/rette din opgave igennem. Dagen før er alt for lidt tid, spørger du mig. Og skal du have en anden til at kigge på den, ganske enkelt umuligt. Det er jo ikke meningen, at man skal stresse i denne vigtige sidste fase.

TanteOda

Skriv et svar til: Rette dansk-historie rapport? :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.