Matematik

procent

23. april 2008 af seje-zaga (Slettet)
en der kan hjælpe med hvordan man regner baglæns i procentregning?
hvis en vare koster 68 kr, og den er på 15 procent rabat, hvor meget har den så kostet før`??

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2008 af Mulle-L (Slettet)

Gang med 1,15 så får du hvad den har kostet før.

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2008 af mathon

68 kr er 85% af førprisen, P_før
eller skrevet
68 = 0,85*P_før

P_før = 68/0,85 = 68/85*100 = 80

Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.