Matematik
Bestemme en forskrift for g ?? what ??
23. april 2008 af
Uuuh (Slettet)
Hej (:
Håber virkelig der er en der kan hjælpe mig, er lidt lost på den her ene mat opgave.
Funktionen f er givet ved f(x) = x^2
Om den anden funktion, g, får man at vide at g(x) er omvendt proportional med f(x), og at g(2) = 1
Mit spørgsmål er så, som sagt, hvordan bestemmer man forskriften for g ??
Tak...
Håber virkelig der er en der kan hjælpe mig, er lidt lost på den her ene mat opgave.
Funktionen f er givet ved f(x) = x^2
Om den anden funktion, g, får man at vide at g(x) er omvendt proportional med f(x), og at g(2) = 1
Mit spørgsmål er så, som sagt, hvordan bestemmer man forskriften for g ??
Tak...
Skriv et svar til: Bestemme en forskrift for g ?? what ??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
