Matematik

Differentialregning

08. september 2004 af danielruhmann (Slettet)
bliver kvadratrod(x)+4/x 1/2*kvadratrod(x)+(-4/x^2) når man differencierer det?

Svar #1
08. september 2004 af danielruhmann (Slettet)

var måske ikk helt tydligt...
kvadratrod(x)+4/x 1/2*kvadratrod(x)+(-4/x^2) når man differencierer det?

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2004 af frodo (Slettet)

bliver det hvad?? Eller vil du bare gerne have et facit?

Svar #3
08. september 2004 af danielruhmann (Slettet)

argh... prøver igen
kvadratrod(x)+4/x
1/2*kvadratrod(x)+(-4/x^2) når man differencierer det?

Svar #4
08. september 2004 af danielruhmann (Slettet)

Jeg vil vide om jeg har differentieret korrekt

Svar #5
08. september 2004 af danielruhmann (Slettet)

samt vide hvordan man finder rødderne hvis det er rigtigt

Brugbart svar (0)

Svar #6
08. september 2004 af QaZZaQ

ja det ser rigtigt ud

Brugbart svar (0)

Svar #7
08. september 2004 af frodo (Slettet)

nå... Bare sæt et lighedstegn en anden gang, så er det til at se!

(kvdr(x))'=1/(2kvdr(x))

Så hvis du mener parentes om nævneren i dit facit, så ja. Ellers nej!

Svar #8
08. september 2004 af danielruhmann (Slettet)

hvordan finder jeg så rødderne i
1/(2*kvadratrod(x))+ (-4/x^2)

Brugbart svar (0)

Svar #9
08. september 2004 af frodo (Slettet)

du ganger med nævnerne så du ikke har brøker:

Du får:
x^2=2*4*kvdr(x) <=>
x^(3/2)=8

Så kan du godt resten selv.

Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.