Matematik
Èn løsning for c når f(x) = c?
29. april 2008 af
hund (Slettet)
En funktion f er givet ved forskriften
f(x) = 2x+sinx
Gør rede for, at ligningen f(x) = c har netop én løsning for alle c.
Kan gætte mig frem til at jeg skal vise, at henholdvis 2x og sinx er kontinuerte (?), men er der nogen der kan hjælpe mig?
Tak :-)
f(x) = 2x+sinx
Gør rede for, at ligningen f(x) = c har netop én løsning for alle c.
Kan gætte mig frem til at jeg skal vise, at henholdvis 2x og sinx er kontinuerte (?), men er der nogen der kan hjælpe mig?
Tak :-)
Svar #2
29. april 2008 af Mester_Bean (Slettet)
Vis at f'(x) er større end eller lig med 0 for alle x E dm(f)
Hvis ovenstående er gældende må du kunne konkludere, at funktionen er voksende for hele definitionsmængden og f(x)=c vil da kun kunne have én løsning!
Hvis ovenstående er gældende må du kunne konkludere, at funktionen er voksende for hele definitionsmængden og f(x)=c vil da kun kunne have én løsning!
Svar #3
01. maj 2008 af hund (Slettet)
Okay, Mester_Bean. Men hvordan ****** gør jeg det? ;-)
Tusind tak for svarene btw :-)
Tusind tak for svarene btw :-)
Svar #5
05. maj 2008 af Mester_Bean (Slettet)
har du fundet ud af det, eller skal du stadig have hjælp?
Skriv et svar til: Èn løsning for c når f(x) = c?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
