Matematik
HASTER! Hjælp til bestemmelse af skræingspunkter på TI89'eren
01. maj 2008 af
Super13 (Slettet)
Bestem skæringspunkterne mellem graferne for f og g, hvor f(x) =
2x2 - 5x - 8 og g(x) = -x2 + x + 4.
Nogle der kan hjælpe mig lidt ud? :)
2x2 - 5x - 8 og g(x) = -x2 + x + 4.
Nogle der kan hjælpe mig lidt ud? :)
Svar #4
02. maj 2008 af Nicky O (Slettet)
Tast begge ligninger ind i "Y=", og tryk dernæst på "Graph".
Herefter vil du tydeligt kunne se, at de to grafer krydser hinanden. For at finde skæringspunkterne mellem de to grafer gøres følgende:
F3 --> F5 --> 5: intersection --> tryk på graferne på de relevanter positioner. Så vidt jeg kan se, da er der følgende skæringspunkter: (-2.7749 ; -6.4747) og (1.4415 ; 3.3635).
Håber det hjælper dig lidt på sporet. :)
Herefter vil du tydeligt kunne se, at de to grafer krydser hinanden. For at finde skæringspunkterne mellem de to grafer gøres følgende:
F3 --> F5 --> 5: intersection --> tryk på graferne på de relevanter positioner. Så vidt jeg kan se, da er der følgende skæringspunkter: (-2.7749 ; -6.4747) og (1.4415 ; 3.3635).
Håber det hjælper dig lidt på sporet. :)
Skriv et svar til: HASTER! Hjælp til bestemmelse af skræingspunkter på TI89'eren
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
