Kemi
koncentration
04. maj 2008 af
lavidal (Slettet)
Givet: NH4^(+)+ ClO^(-) <--> NH3 + HClO
ved ligevægt er koncentrationen af NH3=0,032M, herefter tilsættes en smule højt koncentreret NH3, da ligevægten igen har indstillet sig er koncentrationen af NH3=0,073M, hvad var koncentrationen af NH3 lige efter at det var blevet tilsat, dvs, inden ligevægten indstiller sig igen?
ved ligevægt er koncentrationen af NH3=0,032M, herefter tilsættes en smule højt koncentreret NH3, da ligevægten igen har indstillet sig er koncentrationen af NH3=0,073M, hvad var koncentrationen af NH3 lige efter at det var blevet tilsat, dvs, inden ligevægten indstiller sig igen?
Skriv et svar til: koncentration
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
