Fysik

Hjælp densitet

04. maj 2008 af HeidiSS (Slettet)
Månens masse er 7,348 · 1022 kg, og dens radius er 1,738 · 106 m
Formlen for en kugles rumfang er V = 4/3 · p · r3. Udregn Månens rumfang
= 2,199 *10^19m^3



Beregn Månens gennemsnitlige densitet ???



Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Densitet er masse pr. kubikmeter. Det burde fortælle dig, hvad du skal gøre. :)

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. maj 2008 af DON CARLOS (Slettet)

p=m/V

p=densitet
m=masse
V=rumfang

- husk de rigtige enheder.

Svar #3
04. maj 2008 af HeidiSS (Slettet)

d = (7,348 * 10^22 kg)/(2.1990642870864*10^19 m^3) = 3341,42 kg/m^3 passer det?

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. maj 2008 af DON CARLOS (Slettet)

Ja, det ser ganske fornuftigt ud, hvis det er de oplysninger du har fået givet :)

Skriv et svar til: Hjælp densitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.