Matematik
opgaver uden hjælpemidler nogen, der får det samme?
11. maj 2008 af
mulle2005fcm (Slettet)
Jeg sidder lige og forbereder mig til mat. eksamen højniveau ved at lave nogle opgaver uden hjælpemidler, jeg har dog ikke nogen facit liste, så det kunne være der var andre, der ville tjekke?
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/2001/2000-8-5Vuh.pdf
resultater:
a. t=5/3 og t=1
b. forstår jeg ikke, skal jeg bruge noget distformel eller(x0-a)(x-x0)+(y0-b)(y-y0)+(z0-c)(z-z0)=0 måske?
c. y=2x-10
d. er ikke længere en del af pensum, såvidt jeg ved.
e. Sandt, da: e^-2x - 2xe^-2x + 2xe^-2x = e^-2x
f. Grænser er +/-3 og arealet af M er 36
Håber der er nogle der har tid til at kigge på det, ellers vil jeg bare være taknemmelig for at få forklaret opg. b:)
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/2001/2000-8-5Vuh.pdf
resultater:
a. t=5/3 og t=1
b. forstår jeg ikke, skal jeg bruge noget distformel eller(x0-a)(x-x0)+(y0-b)(y-y0)+(z0-c)(z-z0)=0 måske?
c. y=2x-10
d. er ikke længere en del af pensum, såvidt jeg ved.
e. Sandt, da: e^-2x - 2xe^-2x + 2xe^-2x = e^-2x
f. Grænser er +/-3 og arealet af M er 36
Håber der er nogle der har tid til at kigge på det, ellers vil jeg bare være taknemmelig for at få forklaret opg. b:)
Svar #1
11. maj 2008 af allan_sim
#0.
a) Giver kun én løsning, men det er en af dem, du har...
b) Brug dist-formlen for at finde radius. Derefter indsætter du i kuglens ligning.
c) Korrekt
d) Korrekt
e) Korrekt
f) Korrekt
a) Giver kun én løsning, men det er en af dem, du har...
b) Brug dist-formlen for at finde radius. Derefter indsætter du i kuglens ligning.
c) Korrekt
d) Korrekt
e) Korrekt
f) Korrekt
Svar #2
11. maj 2008 af fisse51 (Slettet)
ja, brug dist til at finde afstanden fra centrum p til røringspunktet, anvendes herefter til at indsættes i kuglens ligning (x-a)^2+....=r^2
Svar #3
11. maj 2008 af mulle2005fcm (Slettet)
tak for svaret, det er t=1, der gælder, jeg ved ikke hvorfor, men jeg er startet med at regne t ud, når vektorerne står vinkelret på hinanden:S, men tusind tak.;)
Skriv et svar til: opgaver uden hjælpemidler nogen, der får det samme?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
