Matematik

Proportionalitet?

12. maj 2008 af 887 (Slettet)
Har fået følgende opgave:

x og y er proportionale. udfyld resten af skemaet.

x: 7 2 ?
y: 11 ? 25

hvad er proportionalitet i det hele taget?

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2008 af Isomorphician

y = k*x

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2008 af Daniel TA (Slettet)

proportionalitet kan oversættes til sammenhæng. Hvad betyder spørgsmålstegnene i dit skema?

Svar #3
12. maj 2008 af 887 (Slettet)

Spørgsmåltegnene skal erstattes med tal så skemaet går op..

Brugbart svar (0)

Svar #4
12. maj 2008 af ibibib (Slettet)

Da y=kx er
k=y/x=11/7.

Dermed er y=k·x=11/7·2=22/7
osv

Svar #5
12. maj 2008 af 887 (Slettet)

alstå så er y=3,20 når x=2 og x=15,66 når y=25?

Brugbart svar (0)

Svar #6
12. maj 2008 af Isomorphician

y = k*x = (11/7)*2 = 22/7 = 3,14286

25 = k*x
25 = (11/7)*x
25/(11/7) = x
15,9091 = x

Skriv et svar til: Proportionalitet?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.