Matematik
løs uligheden?
14. maj 2008 af
Ege90 (Slettet)
hvad vil det sige at løse en ulighed?
f(x)<_ 4 (større eller =4)
f(x)<_ 4 (større eller =4)
Svar #1
14. maj 2008 af Kristoffer Fage (Slettet)
Du skal sandsynligvis finde de værdier eller intervaller af x, der for ligningen til at passe.
Svar #2
14. maj 2008 af Ege90 (Slettet)
altså jeg har fået denne funktion af f
f(x) = -2x+2 for x <1 og
f(x)= x-2 for x>1
dem har jeg regnet ud til punkter og sat dem ind i et kordinatsystem.
skal jeg nu finde intervallerne på x-aksen kun. hvordan er det nu man skriver det op?
f(x) = -2x+2 for x <1 og
f(x)= x-2 for x>1
dem har jeg regnet ud til punkter og sat dem ind i et kordinatsystem.
skal jeg nu finde intervallerne på x-aksen kun. hvordan er det nu man skriver det op?
Skriv et svar til: løs uligheden?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
