Matematik
Skarven population
14. maj 2008 af
12we34rt (Slettet)
Jeg har en ligninger her, f(t)=-1,2198t+34,506. men nogle som kan hjælpe mig med hvad konstanterne står for? Det handler om Skarvbestandens udvikling i Danmark fra 1980 (sat til år 0) og frem til 1992.?
Svar #1
14. maj 2008 af Isomorphician
Prøv at tage f(0) og se hvad der står tilbage.
Prøv så at tage f(1) og træk resultatet fra f(0) og se hvad der er tilbage.
Prøv så at tage f(1) og træk resultatet fra f(0) og se hvad der er tilbage.
Svar #2
15. maj 2008 af The Master (Slettet)
Det er da ikke et argument.
Når folk tjener penge, skal de altid betale skat, sådan er det, men det er ikke nok i sig selv. det burde du vide davvy.
Når folk tjener penge, skal de altid betale skat, sådan er det, men det er ikke nok i sig selv. det burde du vide davvy.
Svar #3
16. maj 2008 af mathon
f(t) = -1,2198t+34,506
f(t) er formentlig skarvbestanden i tusinder {t} år efter 1980
t=0
f(0) = -1,2198*0+34,506 = 34,506
i 1980 er skarvbestanden således 34.506
delta_f/delta_t = -1,2198
dvs.
i årene 1980-1992
er skarvbestanden aftagende
med
1,2198*10^3 = ca. 1200 pr. år
f(t) er formentlig skarvbestanden i tusinder {t} år efter 1980
t=0
f(0) = -1,2198*0+34,506 = 34,506
i 1980 er skarvbestanden således 34.506
delta_f/delta_t = -1,2198
dvs.
i årene 1980-1992
er skarvbestanden aftagende
med
1,2198*10^3 = ca. 1200 pr. år
Skriv et svar til: Skarven population
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
