Matematik

Reducere udtrykket?

19. maj 2008 af Lydolph (Slettet)
c) Reducer udtrykket x2 – (1 – x)(7 – x) ?

Sidder og er igang med en større aflevering, kan ikke lige regne den her ud. Nogle der vil være flinke at hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2008 af susna (Slettet)

x2-(1-x)(7-x)=x2-7+x+7x-x2=8x-7

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. maj 2008 af mathon

Reducer udtrykket x^2 – (1 – x)(7 – x) = x^2-(7-x-7x+x^2) = x^2-7+x+7x-x^2 =

8x-7

Svar #3
19. maj 2008 af Lydolph (Slettet)

Takker

Skriv et svar til: Reducere udtrykket?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.