Kemi

Hjælp, til kemi= Rektionsskema,haster!!

19. maj 2008 af Super13 (Slettet)
Okay, hmm prøver på en anden måde så:

Et reaktionsskema og ionsreaktions over Agno3 + NaCl, hvordan ser det ud? bare lige så jeg kan bruge det som inspiration :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2008 af heidi_stjerne (Slettet)

reaktionsskemaet over denne fælningsreaktion, vil jeg mene ser således ud. Ved ikke med ionreaktions

AgNO3(aq) + NaCl(aq) --> AgCl(s) + NaNO3(aq)

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. maj 2008 af mathon

Ag^(+)(aq) + Cl^(-)(aq) --> AgCl(s)

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. maj 2008 af mathon

opløselighedsproduktet
[Ag^(+)]*[Cl^(-)] = 2*10^(-10) M^2

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. maj 2008 af Bankier (Slettet)

AgNO3(aq) + NaCl(aq) --> AgCl(s) + NaNO3(aq)

Sølvchlorid bundfældes.

Skriv et svar til: Hjælp, til kemi= Rektionsskema,haster!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.