Matematik
polynomier og differentialregning
21. maj 2008 af
jwan20 (Slettet)
hvordan kan man skrive hvad sammenhængen er mellem monotoniforholdene for andengrafpolynomier f(x) og fortegnet for f'(x)
håber der nogen der kan finde ud af det
tak på forhånd
håber der nogen der kan finde ud af det
tak på forhånd
Svar #1
21. maj 2008 af mathon
f(x) = ax^2+bx+c
f'(x) = 2ax+b
se
i øvrigt
http://peecee.dk/upload/view/115078
f'(x) = 2ax+b
se
i øvrigt
http://peecee.dk/upload/view/115078
Svar #2
21. maj 2008 af King_2 (Slettet)
man kan sige at hvor F(X) er stigende er F'(x) positiv, om omvendt ved negativt fortegn for F'(X)..
Hvor f'(X) har nulpunkter (skærer x aksen har F(X) toppunkt..
Hvor f'(X) har nulpunkter (skærer x aksen har F(X) toppunkt..
Skriv et svar til: polynomier og differentialregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
