Matematik
ligning HJÆLP
15. september 2004 af
Marie-Luise (Slettet)
hvordan løser vi opgaven:
(1/a)+(1/b)+(1/c) = 1
det skal være hele forskellige værdier...
På forhånd mange tak..
(1/a)+(1/b)+(1/c) = 1
det skal være hele forskellige værdier...
På forhånd mange tak..
Svar #1
15. september 2004 af IngenKenderDagen (Slettet)
hvad skal du ende med? værdier for hhv a, b og c? ... isåfald må du vide mere end det der...
Svar #2
15. september 2004 af Marie-Luise (Slettet)
vi ved ikke mere end det.
sådan lyder opgaven:
For hvilke positive hele forskellige værdier er a,b,c glæder det at :
(1/a)+(1/b)+(1/c) = 1
det er hvad vi har..
sådan lyder opgaven:
For hvilke positive hele forskellige værdier er a,b,c glæder det at :
(1/a)+(1/b)+(1/c) = 1
det er hvad vi har..
Skriv et svar til: ligning HJÆLP
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
