Matematik
MatB mundtlig eksamen - lineær funktion/vækst??
23. maj 2008 af
demilia (Slettet)
Jeg er igang med at forberede mig til mundtlig matematik eksamen b-niveau, og et af spørgsmålene under variabelsammenhænge og vækst går på, at man skal redegøre for lineære funktioner og lineær vækst. hvad er det lige, forskellen er? og hvordan skal man redegøre for dem?
er lineær vækst ikke y=ax+b
og lineær funktion ax+b+c=0??
matematikhjælp for dummies modtages meget gerne!
er lineær vækst ikke y=ax+b
og lineær funktion ax+b+c=0??
matematikhjælp for dummies modtages meget gerne!
Svar #1
23. maj 2008 af Mandelbrot (Slettet)
Jeg tror ikke, at der er noget som hedder ax+b+c=0
En funktion er en type ligning som kan beskrive en vækst, så jeg vil tro at lineær vækst og lineær funktion begge beskrives y=ax+b
0=ax+b er en ligning (en lige linjes ligning) for funktionen y=ax+b (som er en lineær funktion). En graf med funktionen y=ax+b betegnes "grafen for funktionen y=ax+b", og kan også betegnes som en vækst eller det modsatte.
Håbe ikke at det blev for forvirrende:)
En funktion er en type ligning som kan beskrive en vækst, så jeg vil tro at lineær vækst og lineær funktion begge beskrives y=ax+b
0=ax+b er en ligning (en lige linjes ligning) for funktionen y=ax+b (som er en lineær funktion). En graf med funktionen y=ax+b betegnes "grafen for funktionen y=ax+b", og kan også betegnes som en vækst eller det modsatte.
Håbe ikke at det blev for forvirrende:)
Skriv et svar til: MatB mundtlig eksamen - lineær funktion/vækst??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
