Matematik
hjælp!! Matematisk argumentation
26. maj 2008 af
llqi (Slettet)
Jeg har læst siddet og læst omkring tal teori, men det har desværre ikke hjulpet mig med at løse mine to opgaver. Jeg kan godt forstå de forskellige bevis typer, ved bare ikke hvordan man skal argumentere for følgende opg. 1+2+3+...+n=n(n+1)/2, som jeg skal argumentere på flere måder.
Jeg skal også forklare tankegangen bag 1+3+5+..+(2n+1)=2^2, med matematiske bevismetoder. Håber der er nogen som kan hjælpe.
Venligst!
Jeg skal også forklare tankegangen bag 1+3+5+..+(2n+1)=2^2, med matematiske bevismetoder. Håber der er nogen som kan hjælpe.
Venligst!
Skriv et svar til: hjælp!! Matematisk argumentation
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
