Kemi
Redoxreaktion
27. maj 2008 af
FrankHvam (Slettet)
Hej,
jeg har en redoxreaktion som jeg skal afstemme.
Ni(s) + NO3^-(aq) ---> Ni^2+(aq) + NO2(g)
Jeg er klar over at jeg skal finde oxidationstallet, men jeg kan ikke huske hvordan man gør
jeg har en redoxreaktion som jeg skal afstemme.
Ni(s) + NO3^-(aq) ---> Ni^2+(aq) + NO2(g)
Jeg er klar over at jeg skal finde oxidationstallet, men jeg kan ikke huske hvordan man gør
Svar #1
27. maj 2008 af mathon
frit grundstof har OT = 0
grundstofioners OT = ladningstallet
summen af de i et/en molekyle/sammensat ion indgående grundstoffers OT skal være lig med ladningen udadtil
OT(O) = -2 for O i molekyler eller sammensatte ioner
grundstofioners OT = ladningstallet
summen af de i et/en molekyle/sammensat ion indgående grundstoffers OT skal være lig med ladningen udadtil
OT(O) = -2 for O i molekyler eller sammensatte ioner
Skriv et svar til: Redoxreaktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
