Kemi

mol

16. september 2004 af Jeannes (Slettet)
Hej, er der en der vil chekke at følgende er rigtigt:

Opgaven lyder: Der fremstilles 5 liter fortyndet svovlsyre (2mol/L) ud fra koncentreret svovlsyre (18mol/L)

Hvor stort et volumen skal der bruges af den koncentrerede syre?

Jeg har fået:

2mol/L * 5L = 10 mol
10 mol / 18mol/L = 0,55556 L

Er det korrekt??

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2004 af frodo (Slettet)

svarer først når du har svaret på om du har datajohn???

Svar #2
16. september 2004 af Jeannes (Slettet)

Det vil jeg med glæde hvis jeg vidste hvad du mener c",)

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. september 2004 af frodo (Slettet)

har du en hyggelig fætter til fysik, der hedder john Q christensen??

Svar #4
16. september 2004 af Jeannes (Slettet)

Nope... Hvorfor det???

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. september 2004 af frodo (Slettet)

alias datajohn?

Brugbart svar (0)

Svar #6
16. september 2004 af frodo (Slettet)

hmm.. Troede bare jeg vidste hvem du var så.. Nevermind!!

Men jeg vil mene at det er rigtigt!!

Svar #7
16. september 2004 af Jeannes (Slettet)

Vil du så svare? Du er min Gud lige nu!!!! Min fremtid afhænger af din hjælp!!!!!!!!!!

Brugbart svar (0)

Svar #8
16. september 2004 af frodo (Slettet)

Jeg vil stadig mene at det er rigtigt!

Svar #9
16. september 2004 af Jeannes (Slettet)

Mange tak!!!!!

Svar #10
16. september 2004 af Jeannes (Slettet)

Har lige et mol spørgsmål mere:

Jeg skal bestemme den molare masse for calciumhydroxid.

Er det: 40,08 (Ca) + 16 (O) + 2*1,008 (h) = 58,096

Eller er det:

40,08 (Ca) + 2* 16 (O) + 2*1,008(H) = 74,096??


Svar #11
16. september 2004 af Jeannes (Slettet)

Har lige et mol spørgsmål mere:

Jeg skal bestemme den molare masse for calciumhydroxid.

Er det: 40,08 (Ca) + 16 (O) + 2*1,008 (h) = 58,096

Eller er det:

40,08 (Ca) + 2* 16 (O) + 2*1,008(H) = 74,096??


Brugbart svar (0)

Svar #12
16. september 2004 af frodo (Slettet)

den nederste.. Ca(OH)2 angiver at der er to af gruppen inde i parentesen, altså CaO2H2, den anden skrivemåde er bare merek korrekt

Svar #13
16. september 2004 af Jeannes (Slettet)

Okay, jamen tak igen! Jeg er forresten sproglig og har ikke fysik... derfor har jeg ingen datajohn c",)

Brugbart svar (0)

Svar #14
16. september 2004 af frodo (Slettet)

ahhh... Så er det nok derfor..

Skriv et svar til: mol

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.