Almen studieforberedelse (AT)

Metode; naturgeografi og dansk. Haster!

28. maj 2008 af -.Marie.- (Slettet)
Er der nogen der kan hjælpe mig med den naturvidenskabelige metode? Jeg er ved at færdiggøre mit talepapir til AT eksamen

Min synopsis går ud på at:

Jeg vil med udgangspunkt i emnet; Fremtid – visioner og forudsigelse, redegøre for klimaforandringerne og konsekvenserne heraf, med fokus på global opvarmning.
Jeg ønsker at se nærmere på Al Gores analyse og forudsigelser af klimaforandringer som følge af især den globale opvarmning. Dette med udgangspunkt i dokumentarfilmen ”En ubekvem sandhed. Dernæst vil jeg stille disse teorier op imod Henrik Svensmarks teori om, at det hovedsagligt er solen, der har indvirkning på klimaet og dets forandringer.
I forlængelse af problematikken, klimaforandringer vil jeg med udgangspunkt i filmen ”The Day After Tomorrow” vurdere og stille mig kritisk overfor, hvad pludselige massive forandringer gør ved mennesket og, hvilke reaktioner, der forekommer derved.
Endelig vil jeg vurdere, hvorvidt Al Gore og Henrik Svensmarks teorier er holdbare, eller om det er et sammenspil mellem mange faktorer, der har den afgørende betydning for ændringer i klimaet.


Brugbart svar (2)

Svar #1
28. maj 2008 af Siiiiine (Slettet)

Jeg skrev også i nat.geo, bare i kombi med samf.... mine metoder i nat.geo. sagde jeg var analyse af tabeller og at se på relationerne mellem mennesket og naturen, hvilket vel også er en metode

Svar #2
28. maj 2008 af -.Marie.- (Slettet)

Jamen tænkte bare på, om man kan inddrage den induktive - deduktive metode?

Brugbart svar (2)

Svar #3
28. maj 2008 af Siiiiine (Slettet)

Ja det har jeg også tænkt på, men var ikke helt sikker på hvad den gik ud på, så lod være ;)

Skriv et svar til: Metode; naturgeografi og dansk. Haster!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.