Kemi
Alekener???
30. maj 2008 af
persian_life (Slettet)
Hej...
mister Alkener sin dobbeltbinding når den kommer i reaktion med andre stoffer?
tak på forhånd...
mister Alkener sin dobbeltbinding når den kommer i reaktion med andre stoffer?
tak på forhånd...
Svar #1
30. maj 2008 af DON CARLOS (Slettet)
Ja, hvis det er en additions-reaktion (med en radikal), spaltes dobbeltbindingen:
CH_2=CH_2 + Br_2 -> CH_2Br-Ch_2Br
Samme hvis man laver en reakion: monomer -> polymer
R + CH_2=CH_2 + CH_2=CH_2 + ..... ->
R-CH_2-CH_2-CH_2-.......
Det er på denne måde ma laver plast.
Håber det gav svar på nogle af dine problemer :)
CH_2=CH_2 + Br_2 -> CH_2Br-Ch_2Br
Samme hvis man laver en reakion: monomer -> polymer
R + CH_2=CH_2 + CH_2=CH_2 + ..... ->
R-CH_2-CH_2-CH_2-.......
Det er på denne måde ma laver plast.
Håber det gav svar på nogle af dine problemer :)
Skriv et svar til: Alekener???
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
