Matematik
Forklaring Eksp. vs logaritmefunktion?
01. juni 2008 af
blondin9000 (Slettet)
Nogen der kan give en kortfattet og forståelig forklaring på hvad man skal ligge i forskellen mellem ekspontielfunktion og logaritmefunktion? Jeg ved den bliver kaldt den omvendte... Men hvordan er det så lige den er omvendt? :-S
Håber nogen kan hjælpe mig... Er helt lost her... På forhånd mange tak...
Håber nogen kan hjælpe mig... Er helt lost her... På forhånd mange tak...
Svar #1
01. juni 2008 af peter lind
At de er hinandens inverse(eller omvendte) betyder at exp(ln(x))=x og
ln(exp(x))=x. Den første gælder for x>0 den anden for alle x.
ln(exp(x))=x. Den første gælder for x>0 den anden for alle x.
Svar #2
01. juni 2008 af Sherwood (Slettet)
I den naturlige eksponentialfunktion indgår tallet e. Den er antilogaritme til ln.
Skriv et svar til: Forklaring Eksp. vs logaritmefunktion?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
