Kemi

Kemi geni?

02. juni 2008 af jegsnaver (Slettet)
Har du styr på kemien, og har 4 minutter til at hjælpe en bror i nød?
- så kan du læse min kemi (syrer, baser og salte) rapport!

Håber der er en frivillig :D

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2008 af Mussy06 (Slettet)

Hvor mange sider er den på, og hvad niveau taler vi om, broder ?

Svar #2
02. juni 2008 af jegsnaver (Slettet)

altså den er tre sider, men samlet tekst er vel kun en side :P
det er blot 9. klasses niveau :D

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. juni 2008 af Rousfv (Slettet)

læg den ind på studieportalen og km med et link ;)

Svar #4
02. juni 2008 af jegsnaver (Slettet)

den er blevet lagt ind, den skal dog lige godkendes (go go go admins!)

Brugbart svar (0)

Svar #5
02. juni 2008 af Rousfv (Slettet)

Derfor min ikke kommer ind :p har gjort det to gange

Brugbart svar (0)

Svar #6
02. juni 2008 af blackduck (Slettet)

#4

Smid den op her http://www.peecee.dk/

Der kan gå uger før den bliver godkendt på studieportalen, og systemet er til færdige opgaver, ikke opgaver der skal rettes.

Svar #7
02. juni 2008 af jegsnaver (Slettet)

http://peecee.dk/upload/view/117071

tak blackduck :D

Svar #8
02. juni 2008 af jegsnaver (Slettet)

skal lige siges at forsøg 4 ikke er færdig.
hvis i lynhurtigt kan svare på spørgsmålene, er det top dollar! :D

Brugbart svar (0)

Svar #9
02. juni 2008 af Rousfv (Slettet)

Mål pH = ca.1

Tilbage i den med Saltsyre (HCl) og Ammoniakvan (NH4OH) er der Ammoniakchlorid (NH4Cl)

Tilbage i den med Saltsyre (HCl) og Natriumhydroxid (NaOH) er der Natriumchlorid (NaCl)

HCl + NaOH = NaCl + H2O^ ved 100 grader
HCl + NH4OH = NH4Cl + H2O^ ved 100 grader

Svar #10
02. juni 2008 af jegsnaver (Slettet)

pH 1?

skal de ikke være neutrale??

Brugbart svar (0)

Svar #11
02. juni 2008 af Rousfv (Slettet)

Udførelsen:
Hæld 20 ml saltsyre i begge bægerglas og mål pH.

det er det første der står i forsøg 4

Svar #12
02. juni 2008 af jegsnaver (Slettet)

natriumclorid er bare helt normalt salt ikke? :)

Brugbart svar (0)

Svar #13
02. juni 2008 af Rousfv (Slettet)

jo

Svar #14
02. juni 2008 af jegsnaver (Slettet)

og hvor får du den med ammoniakvand henne? :D

Svar #15
02. juni 2008 af jegsnaver (Slettet)

ved du hvor meget NaOH der ca skal i? bare sådan rund håndet?

Svar #16
02. juni 2008 af jegsnaver (Slettet)

og er NaOH ikke en meget stærk base?
- er den "lovlig" til FSA?

og ellers, hvad synes i om den?

Brugbart svar (0)

Svar #17
02. juni 2008 af Mussy06 (Slettet)

#16, NaOH er en meget stærk base og "lovlig" til FSA.

Skriv et svar til: Kemi geni?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.