Matematik

Udregne vinkel

02. juni 2008 af Glisa (Slettet)
Hej :)

Hvordan udregner jeg vinkel B i trekant ABC, når det kun er opgivet, at b = 12, a = 9, c = 6.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2008 af Isomorphician

cosinusrelation

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. juni 2008 af Christinana (Slettet)

Vilkårlig trekant? Brug cosinusrelationerne: c^2 = a^2 + b^2 - 2*a*b*cosC, isoler C (eller B i dit tilfælde.)

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. juni 2008 af mathon

TI-89
MODE
Angle
2:DEGREE

dernæst
Define f(x,y,z)=cos^-1[(x^2+y^2-z^2)/(2*x*y)]

A = f(b,c,a) = f(12,6,9) =

B = f(a,c,b) = f(9,6,12) =

C = f(a,b,c) = f(9,12,6) =

Skriv et svar til: Udregne vinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.