Matematik

Ligning?

03. juni 2008 af pernillebs1 (Slettet)
(x-1)*(x^2-4)=0

Nogen der vil hjælpe ?

Brugbart svar (1)

Svar #1
03. juni 2008 af mathon

(x-1)*(x^2-4)=0

(x-1)*(x-2)(x+2) = 0

brug nul-reglen...

Svar #2
03. juni 2008 af pernillebs1 (Slettet)

Hvordan skal vi finde ud af, hvilken der er = 0 ?

Brugbart svar (1)

Svar #3
03. juni 2008 af mathon

x€{-2,1,2}

Brugbart svar (1)

Svar #4
03. juni 2008 af sigmund (Slettet)

Hvis (x-1)*(x²-4)=0, så har vi enten x-1=0 eller x²-4=0. Dette fordi hvis produktet af to faktorer skal være 0, må den ene af faktorerne være 0.

Skriv et svar til: Ligning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.