Matematik
Eksamensspørgsmål Mat B
03. juni 2008 af
helle7a (Slettet)
hey alle
er i ikke søde at give en hånd her...? jeg har lidt svært ved at forstå min læres skrivemåde...
mit problem er jeg ikke forstår helt hvad hun vil have mig til i disse sp.
Definition af en løsning til / en rod i en andengradsligning
Udledning af løsningsformlen
resten af opgave er herunder hvis det kan hjælpe jer....
på forhånd mange mange tak
Helle
Andengradspolynomier og andengradsligninger sp 4
Definition af en andengradsligning
Definition af en løsning til / en rod i en andengradsligning
Udledning af løsningsformlen
Definition af andengradspolynomium og parabel
Sammenhæng mellem diskriminanten d, antal rødder og parablens beliggenhed
Eksempler på faktoropløsning
a, b og c’s betydning for parablens beliggenhed
Toppunktsformlen
er i ikke søde at give en hånd her...? jeg har lidt svært ved at forstå min læres skrivemåde...
mit problem er jeg ikke forstår helt hvad hun vil have mig til i disse sp.
Definition af en løsning til / en rod i en andengradsligning
Udledning af løsningsformlen
resten af opgave er herunder hvis det kan hjælpe jer....
på forhånd mange mange tak
Helle
Andengradspolynomier og andengradsligninger sp 4
Definition af en andengradsligning
Definition af en løsning til / en rod i en andengradsligning
Udledning af løsningsformlen
Definition af andengradspolynomium og parabel
Sammenhæng mellem diskriminanten d, antal rødder og parablens beliggenhed
Eksempler på faktoropløsning
a, b og c’s betydning for parablens beliggenhed
Toppunktsformlen
Svar #1
03. juni 2008 af TazZ1988 (Slettet)
løsning/rod= nulpunkter
Udledning af formel= udledning af nulpunktsformel
Sammenhæng= d=0, en rod: d=positiv, 2 rødder: d=negativ, ingen rødder
resten kan jeg pt ikke huske...
Udledning af formel= udledning af nulpunktsformel
Sammenhæng= d=0, en rod: d=positiv, 2 rødder: d=negativ, ingen rødder
resten kan jeg pt ikke huske...
Svar #2
03. juni 2008 af rudi-rundsav (Slettet)
a = om grenene vender op eller ned (sur eller ked)
c = hvor parablen skærer y-aksen
b = kan jeg ikke huske, men fortegnet for b har samme fortegn som tangenten til parablen i det punkt hvor parablen skærer y-aksen
c = hvor parablen skærer y-aksen
b = kan jeg ikke huske, men fortegnet for b har samme fortegn som tangenten til parablen i det punkt hvor parablen skærer y-aksen
Skriv et svar til: Eksamensspørgsmål Mat B
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
