Matematik

fremgangsmåde

05. juni 2008 af 0fficepark (Slettet)
Hvis man har en 2.gradspolynomie og man gerne vil finde skæringe på x-aksen, hvad skal man så gøre? (hvor kigger man)

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2008 af Isomorphician

man kigger på x-aksen...

Svar #2
05. juni 2008 af 0fficepark (Slettet)

jeg mente i forhold til dens ligning?

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. juni 2008 af Mandelbrot (Slettet)

f(x)=0

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. juni 2008 af Mandelbrot (Slettet)

Hvis du vil finde skæring på y-aksen så x=0

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. juni 2008 af Mandelbrot (Slettet)

#4 Det vil normalt være lig med c i f(x)=ax^2+bx+c

Brugbart svar (0)

Svar #6
05. juni 2008 af allan_sim

#0.
Du løser den tilhørende andengradsligning ax^2+bx+c=0.

Skriv et svar til: fremgangsmåde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.