Fysik

Acceleration

06. juni 2008 af Bruger slettet (Slettet)
Heej derude :)

Opgaven lyder:

"En cyklist kører ned ad en bakke. På topen af bakken er hastigheden 4,0 m/s, og for enden af bakken r hastigheden 7,0 m/s. Det tager 9,4 sek at opnå denne hastighedsforøgelse.

Bestem cyklens acceleration."

Men hvordan gør man, når der er to hastigheder??

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2008 af mathon

a = (v-vo)/t

a = ((7 m/s)-(4 m/s))/(9,4 s) = 0,3191 m/s^2

Svar #2
06. juni 2008 af Bruger slettet (Slettet)

Mange tak ;)

Skriv et svar til: Acceleration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.