Kemi
titrering af eddikesyre- ækvilentspunkts
08. juni 2008 af
studentpigen (Slettet)
hej
er ved at, kigge på min rapport om titrering af eddikesyre. hvor vi skrev alle aflæsning på, ML og PH, men vi skulle finde ækvivalenspunkt af NaOH.
NaOH = 17 mL NaOH
PH= 2,2
a.
mit spørgesmål lyder hvordan finder man ækvilentspunkts? b. og er der et billed af fremgangsmåden af rapporten?
er ved at, kigge på min rapport om titrering af eddikesyre. hvor vi skrev alle aflæsning på, ML og PH, men vi skulle finde ækvivalenspunkt af NaOH.
NaOH = 17 mL NaOH
PH= 2,2
a.
mit spørgesmål lyder hvordan finder man ækvilentspunkts? b. og er der et billed af fremgangsmåden af rapporten?
Svar #2
08. juni 2008 af Mester_Bean (Slettet)
I har sikkert haft en eller anden pH indikator nede i opløsningen. Ækvivalenspunktet ligger lige før det punkt, hvor opløsningen skifter farve
Svar #3
08. juni 2008 af studentpigen (Slettet)
jaja jeg kender godt koncentrationen af NaOH det er 0,002
Skriv et svar til: titrering af eddikesyre- ækvilentspunkts
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
